Äventyr med liten plånbok

Äventyr med liten plånbok

Dubbelrummet för fem dollar natten var för dyrt. Vi släpade vidare med våra ryggsäckar och hittade till slut ett för fyra.

– Vi var rätt extrema under den resan, säger Helene Berger i DN-reportaget som jag har skrivit om henne och hennes man Brendan Mulholland.

Jag lärde känna dem under min resa i Centralamerika (den resan har jag skrivit mer om här och här). Brendan och Helene visade upp ett brett kunnande i att resa så billigt som möjligt. Just det är temat för detta reportage, följ deras tips och jag lovar att du kan halverar din resekostnad nästa semester.

Finns att läsa online för DN-prenumeranter.

UPPDATERING: Reportaget publicerades även i DN:s systertidning Sydsvenskan, och finns att läsa i sin helhet på deras hemsida (plus en sidotext).

Dagens Nyheter

BrendanHelene

Sydsvenskan

130929_BrendanHelene-Sydsvenskan-1