DJ-reportage

DJ-reportage

”Skriv något om dj:s.” Ungefär så exakt var reportageidén jag fick att jobba med. Tillsammans på redaktionen valde vi ut två grupper som vi tyckte gör en bra grej. Så kom reportaget att handla om tjejerna i Festa med killar samt Kornél Kovács och hans Studio Barnhus.

Det här är både ett av de roligaste jobben jag gjort – och ett av de som involverat mest ångest. Roligt för att det förde mig nära varma, musikintresserade människor som lever ovanliga liv och ångest eftersom jag aldrig riktigt såg vad det skulle bli av materialet förrän i sista stund.

Dagen innan deadline hade jag ännu bara fått ur mig vad jag tyckte var ett grovt utkast. Redaktören tyckte att det var bra, men jag var inte nöjd. Efter en nästan sömnlös natt lyckades jag med bara några timmar kvar till pressläggning skicka in de formuleringar som till slut gjorde att jag i dag kan stå för texten och känna mig stolt över den.

Tillsammans med Jimmy Croonas fantastiska bilder och ett fett tillägg med Spotifylistor från sex olika dj:er blev det två riktigt bra uppslag.

Reportage i På stan 18 juni 2010

Reportage i På stan 18 juni 2010

Reportage i På stan 18 juni 2010

Reportage i På stan 18 juni 2010

Här är texterna:

De får Stockholm att snurra i sommar

DJ-sommar 2010 i Spotify